Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
Marie-José Custers - Custers CoachingMarie-José Custers
Prins Bernhardlaan 34
1921 BB Akersloot
(25 km van Amsterdam)
Tel. 0251-797010
Tel. 06-30468339
Email: info@custerscoaching.nl
KvK: 37134928EFT in de MEDIA

MindBodyGreen Psychologie Magazine

Werkwijze


U maakt een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, het eerste half uur is kosteloos. Het liefst zie ik u dan samen met uw partner.Wat u kunt verwachten wordt in dit eerste gesprek met u door genomen.

Ook is het gesprek bedoeld om een goed beeld te krijgen van u en uw relatie.

Tijdens dit gesprek besluit u om al dan niet verder te gaan met het traject. Soms is het wenselijk om met beide partners een individuele intake te doen. De lengte van het traject hangt af van wensen, problematiek en voortgang. Reken op een duur van een paar weken tot een paar maanden. Soms is één consult al genoeg, sommigen vinden het prettig om af en toe terug te komen.

Ik streef naar snelle resultaten. Als ik denk dat de problemen niet passen bij mijn aanpak dan kunt u verwachten dat ik u voorstel om te worden door verwezen.

Relatietherapie NH beschikt over een Privacyreglement en Algemene Voorwaarden. Deze kunt u inzien bij het aangaan van een overeenkomst.

Tarieven


De gesprekken duren tussen 1 en 1,5 uur. U betaalt de tijd die u daadwerkelijk gebruikt.

De vervolggesprekken kosten €89,- per uur (incl. BTW). U krijgt een factuur achteraf via uw mail en kunt die ook zo overmaken.Vergoeding


De sessies worden niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. In sommige gevallen kunt u de kosten van de belasting aftrekken.

Wachttijd of doorverwijzing?


U kunt een afspraak maken zonder doorverwijzing. Ik probeer het eerste gesprek binnen 10 dagen in te plannen.Afzeggen of afspraak verplaatsen


Mocht u de afspraak willen verplaatsen of afzeggen? Dit kan tot 48 uur voor de afspraak zonder kosten, daarna wordt het consult doorberekend.

“Ik kreeg snel meer inzicht in mijn relatie en waar mijn knelpunten lagen. Het huiswerk dat we meekregen hielp ons om thuis door te graven en... keuzes te maken. Dit gaf heel veel rust! De consulten waren zeer constructief en no-nonsense. Ik kan Marie-Jose echt aanraden: zij is veelzijdig en buitengewoon inventief. Door haar openheid en manier van vragen stellen kan ze complexe problemen moeiteloos doorgronden en bespreekbaar maken. We hebben een aantal gesprekken met haar gevoerd en zijn door Mare-José aan het "werk" gezet. Ze stelt de juiste vragen en komt met concrete voorstellen. Dat leverde ons meer inzicht. Ik weet nu wat ik kan verbeteren en waar mijn valkuilen liggen.”

Cora

“We twijfelden allebei of we wel samen verder wilden. Al jaren tobben we met elkaar en is er heel veel gebeurd. We wilden wel door samen, maar ten koste van wat? In twee bijeenkomsten bij Marie-Jose was het duidelijk dat we in ons hart al besloten hadden dat we geen gezamenlijke toekomst hadden en konden we dat tegen elkaar zeggen. Heel pijnlijk, maar ook opgelucht waren we. We werken nu aan ons eigen leven en kunnen samen voor de kinderen zorgen."

Henk en Ida

“Ik heb heel lang gewacht voordat ik hulp wilde zoeken. Als arts dacht ik dat ik alles zelf op moet kunnen lossen. Een foute gedachte zo bleek. Door de gesprekken met Marie-Jose heb ik veel geleerd over mezelf en over mijn partner. Ik dacht dat het onmogelijk was om met mijn partner te praten en dat hij dat niet zou willen. In het eerste gesprek bij haar vertelde hij meer dan het laatste jaar met mij... De weg terug is ingezet; we geloven er weer in. Ik ben blij!”

Karin

“Voor het werk van Jaap moesten we ingrijpende beslissingen nemen voor het hele gezin. Een emigratie is niet niks. Het was voor ons er op of eronder. In het derde gesprek voelden we allebei dat we de keuze voor emigratie samen konden nemen. Er werd ons duidelijk wat ons beiden te doen stond en hoe we elkaar konden helpen i.p.v. tegen werken. Inmiddels wonen we in Spanje en zijn we op onze plek. Alle gezinsleden hebben hun draai al een beetje gevonden en onze relatie is inniger geworden. Zonder hulp was dit niet gelukt,”

Jaap en Susan


Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties